Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Даниела Иванова от МГЕРБ-Сливен проведе стаж при евродепутата Емил Радев

04 юни 2015 10:28, Връзки с обществеността
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 8 години, брой четения: 1904
Даниела Иванова и Емил Радев

Едномесечен стаж в Европейския парламент проведе през март Даниела Иванова от МГЕРБ-Сливен. Тя работи при евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев, като помага при изготвянето на становища и резюмета на английски и български език от заседанията на комисиите, в които участва Емил Радев. В ангажиментите й са били включени проучване и подготовка на брифинги за европейското административно право, съдебното сътрудничество по наказателноправни въпроси, контрола върху прилагането на правото на ЕС, информационното табло на ЕС в областта на правосъдието, напредъка на България по механизма за сътрудничество и проверка, разпространението с търговска цел на спътникови данни от наблюдение на Земята, европейската политика за миграция, преодоляването на квалифицирана работна ръка в сферата на туризма.

 

„Стажът в Европейския парламент бе много ценен за мен. Той е една уникална платформа с оглед бъдещото развитие на младите хора, помагайки им да направят успешни първи стъпки към професионалния си живот. Освен с натрупването на професионални знания и увереност, стажът дава възможност да срещнеш и да се сприятелиш с много стажанти от другите държави членки. Със стажантите, с които заедно поехме това предизвикателство, станахме много добри приятели, споделяхме своите възгледи и мечти”, каза Даниела.

Тя е на 25 години, от Нова Загора. Има магистърска степен по финансов и банков мениджмънт и маркетинг и бакалавърска степен по международни икономически отношения.