Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

На добър път, седмокласници!

15 юни 2015 15:52, ОУ "Е. Багряна" (XII) (ОУ "Е. Багряна" (XII))
Излъчване: ОУ "Е. Багряна" (XII) преди 9 години, брой четения: 2346
Тържествено изпращане на седмокласниците

На 15.06.2015 г. по традиция във форума на XII ОУ „Елисавета Багряна” под звуците на музика, с цветя и балони тържествено бяха изпратени седмокласниците.

Първенци на випуска са 12 ученици, като пет от тях са пълни отличници: Сусанна Геворг Давтян, Светослава Златомирова Пенчева, Вилислава Илиянова Илиева, Десислава Георгиева Георгиева и Йоана Петрова Стоянова. С много емоции и сълзи на признателност и тъга се разделиха седмокласниците със своите учители.

Директорът на училището, г-жа Величка Христова пожела да не стихва жаждата им за знания и нови хоризонти. С неизчерпаема сила и увереност да разнасят славата на родното училище. Да бъдат достойни граждани на родината ни.

На добър час!

Снимки

Тържествено изпращане на седмокласницитеТържествено изпращане на седмокласницитеТържествено изпращане на седмокласницитеТържествено изпращане на седмокласницитеТържествено изпращане на седмокласницитеТържествено изпращане на седмокласницитеТържествено изпращане на седмокласницитеТържествено изпращане на седмокласницитеТържествено изпращане на седмокласницитеТържествено изпращане на седмокласницитеТържествено изпращане на седмокласницитеТържествено изпращане на седмокласницитеТържествено изпращане на седмокласницитеТържествено изпращане на седмокласницитеТържествено изпращане на седмокласницитеТържествено изпращане на седмокласницитеТържествено изпращане на седмокласницитеТържествено изпращане на седмокласницитеТържествено изпращане на седмокласницитеТържествено изпращане на седмокласницитеТържествено изпращане на седмокласницитеТържествено изпращане на седмокласницитеТържествено изпращане на седмокласницитеТържествено изпращане на седмокласницитеТържествено изпращане на седмокласницитеТържествено изпращане на седмокласницитеТържествено изпращане на седмокласницитеТържествено изпращане на седмокласницитеТържествено изпращане на седмокласниците