Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Заместник областният управител г-жа Веска Вълчева участва в кръгла маса в СОУ „Йордан Йовков”

18 юни 2015 14:47,
Излъчване: Област Сливен преди 8 години, брой четения: 705
Кръгла маса в СОУ „Йордан Йовков”

На 18.06.2015 г. в СОУ „Йордан Йовков” се проведе кръгла маса „Заедно можем повече” – споделяне на добри практики по проект „Включващо обучение”.

На официалното откриване присъстваха заместник областният управител Веска Вълчева и началникът на Регионален инспекторат по образование – Сливен Бисерка Михалева, експерти от инспектората и община Сливен, както и директори и учители от Сливен и страната.

„Работещи модели от практиката на ресурсния учител” беше първата избрана за дискусия тема. Добри практики в това направление споделиха представители на училища от градовете Велико Търново, Сливен и Полски Тръмбеш.

Следващите работни сесии бяха на тема „Психологическата подкрепа и отварянето на образователната среда”, в която взеха участие представители на училища от градовете София, Карнобат, Кула и Сливен, както и на тема „Опитът на другите педагогически специалисти”, в които своите постижения презентира екипът на СОУ „Йордан Йовков” Сливен.

На форума бяха обменени и други добри практики, които могат да се прилагат в специализираното и общото образование.

Снимки

Кръгла маса в СОУ „Йордан Йовков” Кръгла маса в СОУ „Йордан Йовков” Кръгла маса в СОУ „Йордан Йовков” Кръгла маса в СОУ „Йордан Йовков”