Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Заседание на Регионалния съвет за развитие на Югоизточен район ще се проведе в Сливен под председателството на областния управител

19 юни 2015 09:31,
Излъчване: Област Сливен преди 8 години, брой четения: 682
Снимка

На 23.06.2015 г. от 10.00 часа в конферентната зала на Областна администрация Сливен ще се проведе 22-то заседание на Регионалния съвет за развитие на Югоизточен район (РСР на ЮИР). То ще бъде председателствано от областния управител на Сливен Димитър Сяров.

В дневния ред са включени: представяне, обсъждане и одобряване на Годишния доклад за изпълнението на Регионалния план за развитие на ЮИР за 2014 г.; представяне на напредъка по усвояване на Програмата за развитие на селските райони за периода 2007-2013 г. в ЮИР и възможностите за кандидатстване по новата програма за периода 2014-2020 г.; представяне на резултатите от анализа на социално-икономическото развитие за географски район Странджа; представяне и обсъждане на предложения за изменение и допълнение на Закона за регионалното развитие и др.

Председателството на РСР се осъществява мандатно за срок от 6 месеца. В края на заседанието областният управител на Сливен Димитър Сяров – настоящ председател на РСР на ЮИР, ще предаде официално председателството на колегата си от Бургас Вълчо Чолаков.

КАНЯТ СЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА МЕДИИТЕ ДА ПРИСЪСТВАТ НА ЗАСЕДАНИЕТО.