Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител на област Сливен Христина Чолакова, зам.-областните управители Радостин Койчев и Фатме Мустафова и главният секретар

04 юни 2008 09:21,
Излъчване: Област Сливен преди 15 години, брой четения: 965

Тя се проведе на 1 и 2 юни в конферентната зала на хотел „Данубе" в Силистра.

Форумът започна със среща на министър Николай Василев и други членове на ръководството на МДААР с областните управители, на която бяха обсъдени актуалните проблеми в работата на областните администрации в страната. Срещата беше открита от министър Василев, който представи основните приоритети в работата на МДААР за тази година. Те са: успешно стартиране на работата по ОПАК; развитие на електронното правителство; обучение и управление на човешките ресурси; подобряване на административното обслужване и регулиране; продължаваща модернизация на държавната администрация; прозрачност и отчетност в държавната администрация.

В хода на срещата зам.-министър Мария Дивизиева и Зорница Русинова – директор на дирекция „Управление на проекти и програми" в МДААР, запознаха участниците с новите процедури по ОПАК. По-късно бяха представени проектите по ОПАК, изпълнявани от дирекциите на МДААР.