Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

В Сливен тържествено се отбеляза 136-годишнината от създаването на МВР

03 юли 2015 13:58,
Излъчване: Област Сливен преди 8 години, брой четения: 656
136-годишнината от създаването на МВР

На 3 юли 2015, когато Министерство на вътрешните работи в България отбелязва деня на своето създаване, на пл. „Хаджи Димитър” в Сливен официални лица, граждани и гости на града, поднесоха венци и цветя в знак на почит, след което наблюдаваха практическа демонстрация на „Специализираното тактическо звено за бързи действия” към ОД на МВР – Сливен.

Честването на празника започна с тържествено приемане на строя от директора на ОД на МВР – комисар Чавдар Божурски, след което Негово Високопреосвещенство Сливенският митрополит Иоаникий отправи приветствие към служителите на МВР.

След поднасяне на венци и цветя на паметника на Хаджи Димитър, присъстващите станаха свидетели на практическо обезвреждане на похитители от служители на МВР. Сред гостите на събитието бяха областният управител Димитър Сяров и неговите заместници Веска Вълчева и Камен Костов.

Дейностите по отбелязването на 5 юли продължиха с тържествено събрание на служителите на МВР в залата на ДНА Сливен.

Снимки

136-годишнината от създаването на МВР136-годишнината от създаването на МВР136-годишнината от създаването на МВР136-годишнината от създаването на МВР136-годишнината от създаването на МВР136-годишнината от създаването на МВР