Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Националният изпълнителен съвет на МГЕРБ заседава в Сливен

04 юли 2015 16:24, Връзки с обществеността
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 8 години, брой четения: 1858
Георг Георгиев, Мария Белова и Стефан Радев

Заседание на Националния изпълнителен съвет на МГЕРБ се провежда в Сливен на 4 и 5 юли. В двудневния форум участват евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП и международен секретар на младежката организация Андрей Новаков, председателят на МГЕРБ Георг Георгиев и всички членове на съвета. Сред обсъжданите теми на заседанието са провеждането на национални кампании, политически академии и регионални инициативи.

Членовете на Националния изпълнителен съвет бяха приветствани от народния представител от ГЕРБ-Сливен Мария Белова и номинирания за кмет на Сливен Стефан Радев.

„Това е четвъртата ни редовна среща на НИС на МГЕРБ, който след осем дни ще навърши една година. Сред членовете на съвета има зам.-кмет, общински съветници и сме доказали, че можем да работим достойно на местно ниво. Искаме да изкажем подкрепата си за кандидатурата на ГЕРБ-Сливен за кмет на общината”, каза Георг Георгиев.

Народният представител Мария Белова даде висока оценка за работата на МГЕРБ-Сливен и подчерта, че партия ГЕРБ винаги обръща внимание на младите хора и дава възможност за реализация на знаещите и можещите.

Тя заяви, че номинацията на Стефан Радев за кмет е много силна, защото той може да изведе Сливен на достойното място, което се полага на общината.

„В момента общината ни е на дъното на всякакви класации. Все повече млади хора напускат града и нашата цел като партия ще бъде привличането на младите, образованите и интелигентните хора да се завърнат обратно в Сливен”, каза Белова.

От своя страна Стефан Радев подчерта, че младежите са движеща сила и залага на тяхната креативност и енергия. „Надявам се на силното им присъствие в кметската администрация и общинския съвет, за да пресечем негативни тенденции и да върнем Сливен на мястото, което заемаше преди”, каза Стефан Радев.

Снимки

------