Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

ГЕРБ стартира кампания „Моите идеи ЗА Сливен“. Стефан Радев призова повече граждани да се включат в нея

06 юли 2015 11:12, Връзки с обществеността
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 8 години, брой четения: 1843
---

Общинската организация на ГЕРБ в Сливен стартира кампания „Моите идеи ЗА Сливен”. Тя ще продължи до 5 август. Представители на МГЕРБ ще разпространяват анкетни карти в града и по селата и всеки може да отправи конкретни предложения и идеи.

В офиса на партията на бул. „Цар Освободител” № 17 е поставена кутия за попълнените анкети или собственоръчно написани предложения за развитието на града. Идеите могат да бъдат отправени и по електронен път на e-mail адрес: sliven_pr@gerb.bg. Началото на кампанията беше поставено на пресконференция от общинския председател Здравко Костадинов, номинирания за кмет на Сливен от ГЕРБ Стефан Радев и народния представител Мария Белова.

Те съобщиха, че вече е изготвена Програма за управление на общината за следващите четири години, но гражданите трябва да бъдат чути, тъй като са най-добрия коректив на местната власт. От партията призовават жителите на общината да бъдат активни, да изразяват мнението си и да дават предложения, като по този начин имат възможност реално да помогнат на града и населените места.

 

„Целта на кампанията е да търсим мнението на всички граждани за развитието на общината. За нас е по-важно от всичко да сверим часовниците си с жителите, затова очакваме да са активни”, заяви Здравко Костадинов.

 

Стефан Радев подчерта, че при едно силно и демократично местно самоуправление трябва да се работи в екип, а част от този екип е гражданското общество. „ Сливен има огромен потенциал и на първо място са хората. Те трябва да се чувстват съпричастни и да знаят, че могат да помогнат за промяната. Затова призовавам повече граждани да се включат в кампанията „Моите идеи За Сливен”, каза той.

Мария Белова информира, че по време на нейните приемни в Сливен, гражданите поставят редица въпроси, свързани с лошото състояние на инфраструктурата, безработицата и проблеми, чието решаване не търпи отлагане.

„Ще обобщим предложенията на гражданите и най-добрите от тях ще бъдат включени в нашата програма. С общи усилия и с подкрепата на централната власт, Сливен ще поеме нова, положителна посока”, каза тя.

Първите анкетни карти бяха попълнени от присъстващи на пресконференцията журналисти.

Снимки

------