Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

МГЕРБ разпространява анкетни карти от кампанията „Моите идеи ЗА Сливен”

10 юли 2015 16:24, Връзки с обществеността
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 8 години, брой четения: 1786
---

Представители на младежката организация на ГЕРБ в Сливен разпространяват в града анкетни карти от кампанията „Моите идеи ЗА Сливен”. Акцията стартира на 6 юли и ще продължи до 5 август. В рамките на един месец всеки гражданин на Сливен може да дава своите предложения и идеи за развитието на общината. За попълнените анкети в офиса на партията е поставена голяма кутия, в която вече постъпиха първите предложения. Анкетните карти могат да се изтеглят и от сайта на ГЕРБ-Сливен - www.gerb-sliven.org и да се изпратят на e-mail адрес sliven_pr@gerb.bg.

“Граждани се включиха още в деня на стартирането на кампанията и на електронната поща са получени повече от 10 предложения. Част от тях се отнасят за цялостната визия на града, а други – за решаване на конкретни проблеми по квартали. Още веднъж призовавам повече жители на общината да се включат в кампанията!”, каза номинираният за кмет на Сливен от ГЕРБ Стефан Радев.

Анкетни карти ще се разпространяват и по населените места. Припомням, че най-добрите идеи ще бъдат включени в програмата на ГЕРБ за развитието на общината през следващите четири години.

Снимки

---------