Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Сливен Стефан Радев се срещна с министъра на младежта и спорта Красен Кралев

09 август 2015 01:05, Връзки с обществеността
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 8 години, брой четения: 2121
Стефан Радев и Красен Кралев

Кандидатът от ГЕРБ за кмет на Сливен Стефан Радев се срещна с министъра на младежта и спорта Красен Кралев. Министър Кралев присъства на различни спортни прояви в град Нова Загора по покана на кмета на града Николай Грозев и депутата от ГЕРБ Галя Захариева.

Стефан Радев и министър Кралев обсъдиха състоянието на спортните съоръжения в Сливен, на физкултурните салони в училищата и начините за подобряване условията за развитие на спорта в града. Министърът прие поканата на Стефан Радев през септември да продължи този разговор в Сливен в конкретика и лично да се запознае със състоянието на спортната инфраструктура на място. Те обсъдиха два от най-сериозните проблеми на града – лошото състояние на физкултурните салони в училищата, както и нуждата от комплексна, модерна спортна зала, където да се подготвят спортистите от Сливен целогодишно.

Радев и екипът му ще представят на министър Кралев подробен план за развитие на цялостната спортна инфраструктура в града от свободните форми за спорт и развлечение на гражданите по паркове и градинки, до училищните физкултурни салони и подобряване на условията за спорт на професионалните спортисти в Сливен.

Министър Кралев обеща, че ще се запознае подробно, при посещението си в Сливен през септември, с проблемите на спорта в града и ще съдейства за създаването на спортен комфорт на децата, гражданите и сливенските спортисти да тренират и да печелят повече състезания.

Снимки

Стефан Радев и Красен Кралев