Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Заместник областният управител Камен Костов посети информационна кампания на „Лекари на света”

03 септември 2015 20:39,
Излъчване: Област Сливен преди 8 години, брой четения: 657
Информационна кампания на "Лекари на света"

На 03.09.2015 г. заместник областният управител Камен Костов посети информационна кампания на неправителствената организация „Лекари на света” – „Селище на семейното здраве”. Събитието се проведе на площада пред Община Сливен със специалната подкрепа на Посолството на Република Франция в България.

Програмата на информационния ден включваше различни интересни мероприятия, като най-очакваното от тях беше концертът, който започна в 18 ч. на специално изградената за това сцена. Заместник областният управител Камен Костов поздрави организаторите преди началото на програмата, като засвидетелства пред тях своето уважение за това, което те правят посредством своите дейности.

Заместник областният управител използва възможността да покани представителите на организацията за бъдещи съвместни инициативи на областно ниво, които са насочени към различни групи, имащи социални затруднения от различен характер.

„B Областна администрация Сливен, подкрепяме инициативи, свързани с решаването на различни социални проблеми в региона. Съобразявайки се с политиките на национално ниво, насочени за хората от по-бедните райони, както и работейки с различни неправителствени структури, ние неминуемо ще стигнем до добри решения за проблемите, към които заедно гледаме”, каза г-н Костов в разговора си с г-н Хасанбашич – регионален координатор на „Лекари на света” за Балканите.

 

 

Снимки

Информационна кампания на "Лекари на света"Информационна кампания на "Лекари на света"