Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Лидерите на ГЕРБ и ЕНП: Сливен се нуждае от промяна и демократичен път на развитие

13 септември 2015 22:07, Връзки с обществеността
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 8 години, брой четения: 1778
---

Жозеф Дол призова за промяна в Сливен в специално видео за конференцията на ГЕРБ в „Арена Армеец“

„Сливен, Кърджали, Хасково, Разград, Шумен, Видин, Враца и Монтана се нуждаят от промяна“, каза председателят на Националния предизборен щаб и заместник-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов пред 15 000 души в „Арена Армеец“ на Национална конференция „Видими резултати за България. Той допълни, че десетата поредна победа на ГЕРБ не е самоцел, а проектиране на оценката за реално свършената работа на всички кметове, общински съветници, министри и структури.

По думите му, откакто партия ГЕРБ е станала важен, решаващ фактор за развитието на страната, България не е в изолация, а има перспектива.

„ГЕРБ показа това, което можем да отчетем пред хората и пред избирателите – видими резултати за България! Видими резултати за всички тези общини, които се управляват от ГЕРБ. И да пожелаем успех на всички, които ще отидат и ще участват на изборите за всяка една друга област или община. Важно е да виждате кой е отборът, кой е силният тим и кой е капитанът на отбора - Бойко Борисов“, заяви още Цветанов. "Нека преодолеем популизма, това е нашият опонент, защото ГЕРБ има стил и идентичност. Силата е да се обединяваме, а не да се разделяме", призова още заместник-председателят на ГЕРБ.

 

От сцената на „Арена Армеец“ министър-председателят Бойко Борисов призова за толерантна предизборна кампания. „Трябват ни кадърни, честни и дейни кметове.“, заяви още Борисов. „Действително искаме да водим политическа битка, защото иначе няма смисъл от избори. Конкуренцията ражда най-добрите”, посочи премиерът.

„Сливен, Ловеч, Хасково и Монтана трябва да поемат по демократичния път на развитие“, заяви лидерът на ЕНП Жозеф Дол във видеообръщение, което предизвика аплодисментите на присъстващите в залата.

„Скъпи Бойко, щастлив съм, че по време на твоето управление България успя да върне доверието. 93% от еврофондовете се реализират, което означава само едно – доверие”, каза още Дол.

В зала „Арена Армеец” бяха представени кандидатите за кметове на ГЕРБ във всички български общини. На сцената беше и кандидатът за кмет на Сливен Стефан Радев. Той излезе заедно с кандидатите за кметове на Нова Загора – Николай Грозев, на Твърдица - Атанас Атанасов и на Котел – Коста Каранашев. В залата присъстваха над 200 души от четирите общини – кандидати за кметове на населени места, кандидати за общински съветници, членове и симпатизанти на партията.

Снимки

---------------