Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Отново на училище

15 септември 2015 15:06, ОУ "Е. Багряна" (XII) (ОУ "Е. Багряна" (XII))
Излъчване: ОУ "Е. Багряна" (XII) преди 8 години, брой четения: 2016
Откриване на новата учебна година

Настъпи новата 2015-2016 учебна година.

Първият училищен звънец, очакван с трепет и вълнение най-вече от малките първокласници, постави началото не само на новата учебна година, но и на нови надежди и очаквания, на стремеж към нови знания, мъдрост и положителни емоции.

Гости на тържеството в XII ОУ „Елисавета Багряна” бяха: г-н Боян Аксаков – началник отдел „Инспектиране и организационно методическа дейност”, г-н Йордан Берберов – главен експерт в община Сливен, много родители, учители и бивши възпитаници на нашето училище.

Г-жа Величка Христова – директор на училището, отправи поздрав към всички присъстващи:

„ Пожелавам на учениците прекрачвайки училищния праг да бъдат любознателни и упорити, винаги изпълнени с мечти и сила да ги постигате. Вярвайте в себе си, посрещайте трудностите смело, а успехите – с идеята, че можете много повече!

На вас колеги желая да бъдете здрави, жизнени и все така всеотдайни, предавайки на поколенията вашите безценни познания и мъдри напътствия.

А вие, родители – знайте, че децата са огледало на родителските и учителските модели. Всички искаме най-доброто за децата си. Трябва заедно да вдъхваме вяра в силите и възможностите на децата, защото с вяра, надежда и труд всичко се постига!”

Снимки

Откриване на новата учебна годинаОткриване на новата учебна годинаОткриване на новата учебна годинаОткриване на новата учебна годинаОткриване на новата учебна годинаОткриване на новата учебна годинаОткриване на новата учебна годинаОткриване на новата учебна годинаОткриване на новата учебна годинаОткриване на новата учебна годинаОткриване на новата учебна годинаОткриване на новата учебна годинаОткриване на новата учебна годинаОткриване на новата учебна годинаОткриване на новата учебна годинаОткриване на новата учебна годинаОткриване на новата учебна годинаОткриване на новата учебна година