Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Заместник областните управители на област Сливен станаха част от Първия учебен ден

15 септември 2015 17:37,
Излъчване: Област Сливен преди 8 години, брой четения: 895
15 септември

На 15 септември 2015 г. заместник областният управител Веска Вълчева посети Социално-педагогически интернат (СПИ) „Христо Ботев“ в с. Драгоданово. Учебната година в едно от двата последни в България институции от този вид, тази година отваря врати за 28 възпитаници. Те бяха лично поздравени от директора на училището г-жа Павлина Иванова и от г-жа Веска Вълчева. Те им отправиха пожелания за здраве и повече постоянство в добрите насоки, които педагозите в учебното заведение им дават. На служителите на СПИ „Христо Ботев“, г-жа Вълчева изказа своето възхищение за труда и постоянството, което влагат в своята работа. Пожела им добра мотивация и занапред, за да бъдат опора на децата, имащи особена нужда от подкрепа.

Заместник областният управител Камен Костов участва в отбелязването на Първия учебен ден на Х СОУ „Йордан Йовков“ в гр. Сливен. Той се обърна към учениците с призив за труд и постоянство, за да стига всеки един от тях своите цели и да изкачва върховете, които си е набелязал. Камен Костов участва и в прерязването на лентата на новата придобивка на училището – втора „игротека“ – помещение, създадено по проект на Министерство на образованието и науката. Веселата разноцветна стая е предназначена за учениците в начален курс и е на тяхно разположение по време на следобедните им занимания в училище.

Снимки

15 септември в Драгоданово15 септември в Драгоданово15 септември в Драгоданово15 септември в Драгоданово15 септември в 10 СОУ15 септември в 10 СОУ15 септември в 10 СОУ15 септември в 10 СОУ