Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Министър Найденов ще открие Международната селскостопанска изложба „АГРА” в Пловдив

22 февруари 2010 17:02,
Излъчване: Област Сливен преди 14 години, брой четения: 1085
министър

Областният управител г-н Марин Кавръков Ви информира, че утре, 23 февруари 2010 г. от 11:30 часа министърът на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов ще открие ХІХ-тото издание на Международната изложба АГРА 2010, която ще се проведе в Международен панаир - Пловдив. Министър Найденов ще участва в пресконференция по повод официалното откриване на изложението, от 10:30 часа, в пресцентъра на панаира.

В най-престижния аграрен форум в Югоизточна Европа ще се представят 361 фирми от 18 държави, от които 280 български и 81 – чуждестранни. Сред държавите участнички са Австрия, Аржентина, Белгия, Германия, Гърция, Индия, Испания, Италия, Унгария, Франция, Холандия и др. Изложителите ще представят продукти и на още 73 компании от Великобритания, САЩ, Канада, Китай, Израел, Дания и Република Корея.

Зам.-министърът на земеделието и храните Цветан Димитров ще връчи наградите в конкурса за иновации, на който ще бъдат наградени нови продукти, услуги и подобрения в областта на селското стопанство. Той се провежда за втора поредна година по време на селскостопанската изложба АГРА.