Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливенски ученици посетиха Народното събрание и Министерството на земеделието

25 септември 2015 19:19, Връзки с обществеността
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 8 години, брой четения: 1729
---

Ученици с отличен успех от сливенски гимназии посетиха Народното събрание и Министерството на земеделието. В парламента те бяха посрещнати от народния представител Мария Белова, която ги запозна с работата на Народното събрание. Учениците наблюдаваха петъчния парламентарен контрол.

По-късно те се срещнаха с министър Десислава Танева в Министерството на земеделието. „Всеки, който има желание да направи кариера, има шанс в България. Важното е да бъдете амбициозни, работливи и много отговорни”, каза министър Танева на своите гости. Тя сподели с тях, че винаги се връща в Сливен, защото обича града си и се чувства най-добре там. „Ще се опитам да постигна възможно най-много за развитието на региона. Пътуванията ми из страната и срещите със земеделски производители ми дават възможност да живея в реалността, да чувам какво искат хората”, каза още министърът. Танева посъветва учениците никога да не забравят корена си и където и да са, да правят нещо за родния си град.

Преди срещата в министерството групата ученици и министър Десислава Танева посетиха Националния военно-исторически музей, където разгледаха експозиция от Първата световна война, революционното движение и други интересни исторически факти от българската история.