Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Конкурс за есе "Осем причини да избера Сливен" вдига духа на сливналии

28 септември 2015 15:07, Връзки с обществеността
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 8 години, брой четения: 1680
Стефан Радев

ГЕРБ Сливен организира конкурс за есе на тема „Осем причини да избера Сливен“. В него всеки гражданин на общината, без значение от пол и възраст, може да се включи и да разкрие своята мотивация да живее в града, дал на България Добри Чинтулов, Васил Гендов, Добри Желязков и Панайот Хитов.

Единственото условие в конкурса е участниците да изброят точно осем причини, които ги карат да се гордеят, че живеят в Сливен. Есетата може да се изпращат на адреса на офиса на ГЕРБ Сливен – бул. „Цар Освободител“ 17 или по електронната поща – на sliven_pr@gerb.bgКрайният срок на конкурса е 20 октомври 2015.

Осемчленно жури, оглавено от кандидата на ГЕРБ за кмет на Сливен Стефан Радев, ще оценява есетата. Най-добрите осем есета ще бъдат отличени със специални награди.

Председателят на журито Стефан Радев заяви, че без проблем може да посочи осем причини да се гордее с Сливен. Сред тях са красивата природа, славната история и младите хора, очакващи промяна. Кандидатът на ГЕРБ вярва, че всички активни сливналии, който обичат града си, ще вземат участие в конкурса.

„Целта на инициативата е да повдигне духа на жителите на общината и да покаже, че Сливен има традиции. Ние трябва да поемем по нов път и да се борим за инвестиции, доходи и растеж. Но трябва да го правим със самочувствие“, сподели още Стефан Радев.