Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Успешно приключи дарителската кампания за книги на ЖГЕРБ-Сливен

30 септември 2015 18:33, Връзки с обществеността
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 8 години, брой четения: 1676
---

Над 1 600 книги дари местната организация на ЖГЕРБ-Сливен на читалища в населени места в общината. Книгите бяха събрани по време на кампанията, стартирала на 11 август тази година. В нея се включиха много граждани и поради големия интерес се наложи удължаване на срока до 20 септември. Бяха предоставени нови книги, стари издания, детска литература, класически и исторически романи на български и чужди автори. Женската организация на ГЕРБ-Сливен разпредели книгите и ги дари на читалищата.

„ И занапред ще продължаваме с подобни инициативи, за да обогатим още читалищните библиотеки, тъй като всички имат потребност и желаят да добавят все по-нови заглавия в каталога си. Благодаря на всички, които се включиха! Целта ни е Сливен да стане най-четящата община в България”, каза Галина Вучкова – член на НИС на ЖГЕРБ.

Кандидатът за кмет Стефан Радев също се включи в инициативата и предостави нови книги за каузата. „Подкрепям всяка идея, която поощрява четенето на книги и усвояването на знания. Поздравления за успеха на акцията и съм убеден, че дамите от ГЕРБ-Сливен ще продължат с инициативите да радват жителите на малките населени места с нови и интересни заглавия”, каза Стефан Радев.

Снимки

---------