Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Стефан Радев награди победителите в конкурса на МГЕРБ „Какво знам за „Халката”?”

03 октомври 2015 13:43, Връзки с обществеността
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 8 години, брой четения: 1721
---

Приключи конкурсът на МГЕРБ-Сливен „Какво знам за „Халката“?”, който стартира в края на август. Целта на инициативата бе жителите на общината да си припомнят или да научат възможно най-много факти и легенди за един от емблематичните природни феномени на Сливен и околностите – скалното образувание „Халката“, намиращо се на територията на Природен парк „Сините камъни“.

Представители на ръководството на МГЕРБ-Сливен разгледаха и оцениха всички материали, изпратени на Фейсбук страницата „Какво знам за „Халката“?” и на електронната поща на организацията.

Голямата награда – поредицата „Будна памет за Сливен” на д-р Андон Бояджиев, получи Константин Ангелов. На второ място е Петър Станков, а на трето - Димитър Добриянов.

Наградите връчи кандидатът за кмет на Сливен Стефан Радев. Той благодари за участието на всички, изпратили материали, и поздрави младежката организация за инициативата.

Кампанията „Какво знам за „Халката“?“ е част от мащабен проект на Младежки ГЕРБ – Сливен за популяризиране на културното наследство на Сливен и региона.

Снимки

Константин Ангелов /в средата/-победител в конкурса "Какво знам за" Халката?---Петър Станков-второ място, получава наградата си от Стефан РадевДимитър Добриянов-трето място, получава наградата си от Стефан Радев---