Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Стефан Радев по bТВ:”Ще работим за привличане на инвестиции и реализация на младите хора!”

12 октомври 2015 09:35, Връзки с обществеността
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 8 години, брой четения: 1591
Стефан Радев

„В Сливен трябва да има промяна и общината да тръгне по нов път, по който други общини вече вървят успешно и показаха, че могат да се постигат добри резултати”. Това заяви в предизборен дебат по БТВ кандидатът на ГЕРБ за кмет на Сливен Стефан Радев. Според него най-важният въпрос пред кмета на общината и общинския съвет през следващия мандат е как младите хора да останат в града.

„Имаме много работа в тази посока. ГЕРБ ще работи за привличане на инвестиции, за да имат младите хора възможности за трудова и професионална реализация и за повишаване качеството на живот на сливналии”, каза той.

По думите му, най-големите проблеми на общината са безработицата и ниските доходи.

„Община Сливен е с най-много просрочени задължения от всички 265 общини в България. Това означава неплатени заплати на сливенски работници, задължения на общината към фирми, сливенски фирми освобождават работници”, допълни Стефан Радев.

В коментар след репортаж за ромското малцинство в Сливен, той заяви, че с темата се повдигат кръг от проблеми, които включват образование, сигурност и безработица. „Говорим за сигурността не само в кв. „Надежда”, но и в други квартали като „Даме Груев”, където хората искат засилено полицейско присъствие”. Радев подчерта, че ГЕРБ е най-голямата партия, но никога не била първенец по време на избори в ромския квартал „Надежда”.