Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Стефан Радев обеща заместник-кмет по европроектите

12 октомври 2015 18:53, Връзки с обществеността
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 8 години, брой четения: 1819
Стефан Радев

При огромен успех премина срещата на кандидата на ГЕРБ за кмет на Сливен Стефан Радев в кв. „Сини камъни“. На събитието присъстваха народният представител Мария Белова и кандидати за общински съветници на партията.

"Важно е да се реализират добре подготвени проекти в Сливен", заяви Радев и даде пример с Благоевград. Там санирането на жилищни сгради вече е в ход, докато сливналии още нямат проекти.

"Ние имаме ресурси, които не използваме. А хората имат идеи и се отчайват, че няма чуваемост", сподели кандидатът на ГЕРБ.

След въпрос от присъстващите Стефан Радев обеща, ако бъде избран, да назначи заместник-кмет с ресор "Европроекти". Кандидатът за общински съветник Здравко Костадинов се ангажира да помогне на възрастна дама за решаване на казус с частен съдия-изпълнител. Лидерът на ГЕРБ в Сливен ще провери случая, след като администрацията на Кольо Милев е отказала съдействие.

"Ние трябва да бъдем проактивни. Както бизнесът търси клиенти, Общината трябва да търси инвестиции. Затова трябва да вдигнем оборотите", заяви Костадинов и призова сливналии да гласуват с номер 8 за Стефан Радев и силната листа на ГЕРБ.

Пресцентър ПП ГЕРБ-Сливен