Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител Димитър Сяров поздрави най-възрастният жител на с. Мечкарево

13 октомври 2015 14:00,
Излъчване: Област Сливен преди 8 години, брой четения: 928
Областният управител Димитър Сяров поздрави най-възрастният жител на с. Мечкарево

На 13.10.2015 г. баба Мона Качарова – най-възрастният жител на с. Мечкарево, навърши 95 години. По нейна покана на празненството присъства лично областният управител Димитър Сяров, който й подари букет цветя с благопожелания за още много рождени дни, отпразнувани все така в добро здраве сред приятели и близки. За да бъде още по-празнично настроението, г-н Сяров поднесе на баба Мона и празнична торта, която да сподели с присъстващите гости.

Димитър Сяров използва възможността да разговаря с баба Мона и да и изслуша ценни съвети за добро здраве и дълголетие. На въпроса му какво според нея младите трябва да следват в живота си, тя отговори, че днешните млади хора не се трудят физически достатъчно. Тя самата продължава да се занимава ежедневно със своята градина и казва, че това я поддържа в добро здраве.

„Никога през живота си не съм помисляла лошо на някого. Нито на свои, нито на чужди“, каза баба Мона и пожела на всички да живеят по този начин – с добри помисли и труд.

Областният управител и най-възрастният жител на Мечкарево се разделиха с уговорката да се видят отново на 100-годишнината на баба Мона.

Снимки

Областният управител Димитър Сяров поздрави най-възрастният жител на с. МечкаревоОбластният управител Димитър Сяров поздрави най-възрастният жител на с. МечкаревоОбластният управител Димитър Сяров поздрави най-възрастният жител на с. МечкаревоОбластният управител Димитър Сяров поздрави най-възрастният жител на с. МечкаревоОбластният управител Димитър Сяров поздрави най-възрастният жител на с. Мечкарево