Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ПРОЦЕДУРА ЗА ИЗБОР НА БАНКА

19 октомври 2015 14:12,
Излъчване: СБР - Котел преди 8 години, брой четения: 2262

ЗАПОВЕД № РД-08-129/19.10.2015г.

 

 

Във връзка с установяване на пропуски , допуснати при изготвяне на документацията за процедура по избор на обслужваща финансова институция за нуждите на СБДПЛР-Котел ЕООД съгласно чл.13б и т.4 от приложение № 3 към чл. 13б „Правила за избор на изпълнител за предоставяне на финансови услуги от кредитни или финансови институции“ от „Правилник за реда за упражняване правата на държавата в търговските дружества с държавно участие в капитала“, публикувана на 06.10.2015г. на електронната страница на Министерство на здравеопазването и електронната страница на СБДПЛР-Котел ЕООД

 

 

Н А Р Е Ж Д А М

 

1.Считано от 19.10.2015г. ПРЕКРАТЯВАМ обявената на 06.10.2015г. процедура за избор на обслужваща финансова институция за нуждите на СБДПЛР-Котел ЕООД, до отстраняването на пропуските и изготвяне на нова документация.

 

2.Служител „ОСД” да изпрати настоящата заповед до Министерство на здравеопазването и да предприеме необходимите действия за публикуването й на електронната страница на СБДПЛР-Котел ЕООД.

 

3.Главен счетоводител ,юрист по договор с болницата и служител „ОСД” да предприемат необходимите действия по надлежното изготвяне на документацията и представянето й пред управителя на болницата в срок до 21.10.2015г. за утвърждаване и обявяване на нова процедура.

 

Настоящата заповед да бъде сведена до знанието на служител”ОСД” ,юрист по договор с болницата и Главен счетоводител за изпълнение!

 

 

 

Управител на СБДПЛР-Котел ЕООД /п/

Д-р Цветан Влахов