Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Десислава Танева благодари за гласуваното доверие

03 ноември 2015 10:03, Връзки с обществеността
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 8 години, брой четения: 2296
Десислава Танева

Министърът на земеделието и храните и областен координатор на ПП ГЕРБ-Сливен Десислава Танева благодари на жителите на областта за подкрепата и гласуваното доверие. Обръщението е публикувано на страницата й във Фейсбук:

„Скъпи приятели,

С огромно уважение и респект към вас, благодаря от сърце за подкрепата към кандидатите за кметове и съветници в общини на област Сливен от ПП ГЕРБ! Благодарение на вас и доверието, което ни гласувахте, всички общини в област Сливен ще се управляват от кандидатите, вече кметове, издигнати от ПП ГЕРБ.

На първи тур, с най-добри резултати в областта, за трети мандат кмет на община Нова Загора е Николай Грозев от ПП ГЕРБ, с мнозинство в Общинския съвет и с 23 кмета на населени места от общо 31 кметства с избор. Безусловна оценка на избирателите за 8 - годишната работа на Николай Грозев и екипа му!

На първи тур с най-добри резултати от всички избори за местна власт в община Котел, за първи път кметът е от ПП ГЕРБ - Коста Каранашев, с мнозинство в Общинския съвет и с 11 кметове на кметства от 17 населени места(села) с избор. Предишните два мандата, общината бе управлявана от ДПС - кмет, но без мнозинство в Общинския съвет и по-малко кметове на кметства от ДПС. Най-добър резултат в историята на демокрацията в местни избори за община Котел!

На втори тур, за втори мандат, кмет на община Твърдица е Атанас Атанасов от ПП ГЕРБ. ПП ГЕРБ спечели и най-много мандати в Общинския съвет. Кметът, реализирал първите инвестиционни проекти на територията на общината след 1989 година, и гражданите го оцениха!

На втори тур, за кмет на община Сливен бе избран Стефан Радев, издигнат от ПП ГЕРБ. ПП ГЕРБ спечели и най-много мандати в Общинския съвет. В приключилия мандат, общината бе управлявана от кмет от БСП.

В допълнение към статистиката на победителите, за нас е най-важно, че получихме повече гласове, отколкото на местните избори през 2011 г. При по-малко на брой избиратели и по право, и гласували общо.

Благодарим! С уважение, респект и отговорност към всеки гражданин, упражнил правото си на избор!

Благодаря на невероятните младежи от партийните структури в общините, които бяха неуморни, много инициативни и най-важното - с усмивка, настроение, и позитивизъм, че може по-добре у нас, и зависи само от нас! И тази кампания показа, че черният PR вреди основно на авторите му, и нормалността, и истината побеждава! Благодаря Ви, млади хора - надежда има!

От тук насетне пожелавам на избраните кметове работа, работа и пак работа - осъзната отговорност за гласуваното доверие и оправдаването му всеки ден! С ежедневна грижа за хората! Успехът зависи от нас и нашата работа!“