Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Кметът Стефан Радев към студентите от Сливен: Заедно можем да постигнем много за града си!

04 декември 2015 20:27,
Излъчване: Община Сливен преди 8 години, брой четения: 686

Кметът на общината Стефан Радев поздрави студентите от Сливен с предстоящия празник 8 декември по време на тържество, организирано от Студентския съвет към ТУ-София - Факултет и Колеж-Сливен. “Вие, като академична общност, като носители на новото и прогресивното, можете да допринесете много за общината. Вярвам, че заедно можем да направим много за града си, за да стане едно по-добро място за живеене”, каза кметът.

Професор Станимир Карапетков - функционален зам.-ректор на ТУ-София, също поздрави студентите и заяви, че сливенският факултет е най-големия в университета, с най-много хабилитирани преподаватели. “Нашият град е университетски, с много млади хора, с млади преподаватели, които правят всичко за прекрасните ни студенти. Надявам се, че това, което нашето поколение не успя да направи, ще го направите Вие”, каза професорът в обръщението си към студентите.

На тържеството присъстваха още зам.-областният управител Камен Костов, деканът на факултета доц. д-р Милко Йорданов и зам.-ръководителят на база-Сливен - доц. д-р Койчо Атанасов, както и директорът на колежа - доц. д-р Иванка Монева.