Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Признателност към служителите от СБДПЛР Котел

09 декември 2015 14:02, Людмила Калъпчиева
Излъчване: СБР - Котел преди 8 години, брой четения: 2673

Навечерието на най-светлите, семейни празници е моментът, в който всички ние правим своя равносметка за изминалата година. Гледайки назад откриваме своите грешки, гледайки напред чертаем своите стъпки през идващата нова година.

Това е моментът, в който изказваме своята благодарност към хората, които са ни помогнали да стигнем там, където сме в момента. Хората, пренебрегвали собствените си деца, за да помагат на чуждите.

Благодарение на грижите и професионалната рехабилитация, която получаваме в СБДПЛР Котел, преди по-малко от месец дъщеричката ни направи своите първи самостоятелни крачки с проходилка. В продължение на две дълги години, виждахме тази гледка само в сънищата си. В болницата децата ни срещат не само служебен професионализъм, но и невероятно човешко отношение от страна на рехабилитатори, администрация и помощен персонал. Отношението е важен момент от работата с деца, и за съжаление малко са специализираните заведения в България, където сме срещали такова.

От името на цялото ни семейство изказваме най-искрена и сърдечна благодарност към всеки един служител на СБДПЛР Котел за това, което дъщеричките ни Теодора и Диляна представляват в момента. Напълно убедени сме, че с Ваша помощ ще направим дълго чаканата от нас прощъпулка. А всяко посещение при Вас ни води с една крачка напред към този миг!

Благодарим, че Ви има!

 

Семейство Терзиеви

Димитър, Мария и тризначките Теодора, Калина и Диляна, 3 годинки