Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Открит електронен урок по хореография

09 декември 2015 16:55, ОУ "Е. Багряна" (XII) (ОУ "Е. Багряна" (XII))
Излъчване: ОУ "Е. Багряна" (XII) преди 8 години, брой четения: 2362
Открит урок по хореография

На 9.12.2015 г. се проведе открит електронен урок по хореография с ръководители: г-жа Даниела Павлова и г-н Тихомир Кондев.

Темата, която беше представена с мултимедийна презентация бе: „Тракийска фолклорна област”. След това чрез платформата „Kahoot” за създаване на онлайн-тестове, учениците провериха своите знания, като се включиха със своите таблети, чрез които отговаряха на теста-игра. Учителят получаваше веднага отговорите - брой верни и неверни, както и времето, за което е даден верен отговор. Веднага след теста всички имаха възможност да видят скалата на резултатите. По време на открития урок учениците от V „а” клас представиха характерни комбинации и хора от Тракийската фолклорна област.

Гости на открития урок бяха: г-жа Величка Христова - директор, г-жа М. Урумова – помощник-директор и учители.

Снимки

Открит урок по хореографияОткрит урок по хореографияОткрит урок по хореографияОткрит урок по хореографияОткрит урок по хореографияОткрит урок по хореографияОткрит урок по хореографияОткрит урок по хореографияОткрит урок по хореографияОткрит урок по хореографияОткрит урок по хореографияОткрит урок по хореографияОткрит урок по хореографияОткрит урок по хореографияОткрит урок по хореографияОткрит урок по хореографияОткрит урок по хореографияОткрит урок по хореографияОткрит урок по хореографияОткрит урок по хореографияОткрит урок по хореографияОткрит урок по хореографияОткрит урок по хореографияОткрит урок по хореография