Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Община Сливен организира коледен бал „Различни, но заедно”

14 декември 2015 14:52,
Излъчване: Община Сливен преди 8 години, брой четения: 721

Коледен бал, под наслов „Различни, но заедно”, съпътстван от благотворителна изложба-базар, организира община Сливен на 22 декември от 14 часа в ресторант „Прего”. Проявата се провежда под патронажа на кмета на Сливен Стефан Радев.

 

Празникът, в който се очаква да участват близо 150 деца и младежи в неравностойно положение и техни придружители, се организира със съдействието на Младежкия дом и Инициативен комитет, съставен от фондациите „Добротолюбие” и „Регионален център за икономическо развитие”, Обществен дарителски фонд, сдружение „Св. Георги победоносец”, Обществен съвет за подкрепа на донорството, фондация „Инициатива съпричастност”, Сдружение „Блян за романтика, цветя и космос”, “Фондация за развитие на регион Сливен”.

 

Организаторите предвиждат забавления и дисководещ, както и специална новогодишна програма. В концертната програма ще участват Детски фолклорен ансамбъл „Българче”, Клуб по спортни танци „Сливен”, Клуб за млади поп и рок изпълнители „Ритъм”, Детска вокална група при Основно училище „Братя Миладинови”. Дядо Коледа също е поканен на тържеството.

 

По време на бала, във фоайето на ресторанта ще бъде експонирана благотворителна изложба-базар с произведения на децата и младежите. Средствата от закупените творби ще бъдат пропорционално разпределени между участниците в базара.