Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Заместник областният управител беше гост на коледния бал „Различни, но заедно”

22 декември 2015 16:52,
Излъчване: Област Сливен преди 8 години, брой четения: 679
Снимка 1

На 22.12.2015 г. заместник областният управител Камен Костов беше сред гостите на коледен бал под наслов „Различни, но заедно”. Проявата се проведе под патронажа на кмета Стефан Радев и беше съпътствана от благотворителна изложба-базар.

В празника участваха 150 деца и младежи в неравностойно положение и техни придружители. Той беше организиран със съдействието на Младежкия дом и Инициативен комитет, в който влизат фондациите „Добротолюбие” и „Регионален център за икономическо развитие”, Обществен дарителски фонд, сдружение „Св. Георги победоносец”, Обществен съвет за подкрепа на донорството, фондация „Инициатива съпричастност”, Сдружение „Блян за романтика, цветя и космос”, “Фондация за развитие на регион Сливен”.

В концертната програма участваха Детски фолклорен ансамбъл „Българче”, Клуб по спортни танци „Сливен”, Клуб за млади поп и рок изпълнители „Ритъм”, Детска вокална група при Основно училище „Братя Миладинови”.

В същото време беше експонирана благотворителна изложба-базар с произведения на децата и младежите. Средствата от закупените творби се разпределят разпределени между участниците в базара.

Снимки

Снимка 2Снимка 3Снимка 4Снимка 5