Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Поздравление от кмета на община Сливен Стефан Радев за новата 2016 година

01 януари 2016 00:10,
Излъчване: Община Сливен преди 8 години, брой четения: 689

Скъпи съграждани, уважаеми гости на Сливен,

 

Поздравявам Ви с новата 2016 година!

Точно в полунощ, на 31 декември срещу 1 януари, се срещат отиващата си 2015 и новата 2016 г. Кратък миг, в който се разминават отминалите ни тревоги и радости, с идващите надежди и очаквания за по-добро. Казват, че в такива моменти всеки трябва да направи равносметка на изминалата година. Ако е така, бих казал, че изпращаме една година, изпълнена с трудности и предизвикателства както в обществен, така и в личен план за всички. Станахме свидетели на събития, които оставиха отпечатък в световната и българската история, дадоха отражение върху живота на всеки от нас и поколенията ще кажат добри ли са те, или не.

С настъпването на Новата година идват надеждите и мечтата за ново начало, искаме грижите и трудностите да останат далеч назад и да бъде по-леко. Сигурно отново ще имаме препятствия! Сигурно 2016 също ще ни предложи предизвикателства и ще направи проверка на възможностите ни, както направи отиващата си 2015.

 

Аз вярвам, че пред каквото и да се изправим, ще го преодолеем заедно, с вяра и благодарност за опита, който трупаме всеки ден. Той ни кара да не повтаряме грешките си, да се учим от тях, да гледаме напред и да градим.

Сливен е град, за който всички милеем и мечтаем да стане по-добро място за живеене. Неслучайно с моя екип поехме отговорността да защитаваме интереса на сливналии, да положим всички усилия идното поколение да се гордее с нас и делата ни. Пожелава здраве, много търпение и разум. Нека бъдем оптимисти и да вярваме в силата на нашата общност, защото българите носим в себе си духа и знанието на предците ни. Той ни задължава и не можем да предадем бъдещето.

Пожелавам на всички сливналии и техните семейства много здраве, щастие и късмет!

 

Честита Нова година!

 

Стефан Радев - кмет на община Сливен