Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Движението на автобусите и тролейбусите вече е в график

04 януари 2016 13:31,
Излъчване: Община Сливен преди 8 години, брой четения: 675

Тази нощ се е получило обледяване на контактната мрежа на тролейбусния транспорт в района на Дюлева река в Сливен, което е създало сериозен проблем за около час. През това време линиите, обслужвани от тролеи, са били заети от автобуси.

 

Автобусите, които нощуват в селата Крушаре и Гавраилово, са замръзнали през нощта. На тяхно място са изпратени малки автобуси от градския транспорт. Колите за Сотиря и Тополчане са закъсали в района на новите гробища заради непочистен път. На тяхно място за Сотиря, през Моллова гора е изпратен също малък автобус.Така 6-7 автобуси от градския транспорт са били пренасочени за междуселищни линии.

 

Около 30 минути не е имало автобуси с номера 201, 116 и 2 за определени интервали. Също така голяма част от дългите маршрути на линиите 2, 3 и 4 за Промишлена зона на града са се забавили, защото времето на едно маршрутно разписание е станало два пъти по-голямо, заради бавната скорост.

 

Тези случаи са довели до тежка ситуация, която до 10 часа е била овладяна и се е нормализирала. Автобусите са влезли в график. Личният състав на "Пътнически превози" е бил на лице, автобусите са излезли на път.