Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Временна организация на движение на МПС на участъци от бул. „Хаджи Димитър“ и бул.“Цар Симеон“

21 януари 2016 14:09,
Излъчване: Община Сливен преди 8 години, брой четения: 677

Временна организация на движение на монторни превозни средства във връзка със строително монтажните работи по водния цикъл на Сливен. Отворена е отсечката по бул. “Хаджи Димитър” между кръстовищата с ул. “Никола Карев” и ул. “Славянска”.

 

До 6 февруари се затваря отсечката по булевард “Хаджи Димитър”, в участъка между бул. “Генерал Гурко” и старото зъболечение.

 

До 2 февруари е затворена отсечката южно от „Дамарския мост“ по бул. „Цар Симеон“ до входа на административната сграда на ЕВН.

 

До 6 февруари се затваря отсечката по бул. „Хаджи Димитър“ в участъка между ул. „Генерал Гурко“ и “Старото зъболечение“.

 

От днес, 21 януари до 26 януари – се затваря отсечката по ул. „Лъдженска“ в участъка между ул. „Димитър Добрович“ и бул. „Цар Симеон“. Десният завой на кръстовището на бул. „Братя Миладинови“ и бул. „Цар Симеон“ може да се прави на светофара. Движението по бул. „Цар Симеон“ в участъка между Дамарски мост и бензиностанция Лукойл е ограничено в по една лента в двете посоки на движение.

 

От 28.01.2016 до 04.02.2016 г. се затваря бул. „Цар Освободител“ над кръстовището с ул. „Аксаков“

 

От 07.02.2016 г. до 24.02.2016 г. се затваря кръстовището на бул. „Хаджи Димитър“ и ул. „Димитър Добрович“.

 

От 25.02.2016 до 30.03.2016 г. се затваря отсечката по бул.“Хаджи Димитър“ в участъка между ул. „Димитър Добрович“ и бул. „Братя Миладинови“.

 

Сроковете могат да подлежат на промяна след планирана видео инспекция на канализацията!