Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Татяна Петкова официално встъпи в длъжност

09 февруари 2016 11:13,
Излъчване: Област Сливен преди 8 години, брой четения: 942
Снимка 1

На 09.02.2016 г. новият областен управител на област Сливен официално встъпи в длъжност.

Досегашният областен управител Димитър Сяров представи Татяна Петкова пред екипа на Областна администрация - Сливен. Той каза, че тя е изграден специалист, уважавана от обществеността личност и е удовлетворен, че именно г-жа Петкова заема поста. Г-н Сяров изрази увереност, че установените добри практики в администрацията ще продължат и пожела успех в съвместната работа.

Татяна Петкова заяви, че уважава решението на Министерски съвет и ще спазва принципите на законност, работа в екип и приемственост. Според нея Областна администрация е една много важна институция, изпълняваща стриктно държавната политика в областта. „За мен е голямо предизвикателство, но аз имам управленски опит и съм сигурна, че ще се справим отлично“, каза областният управител.

Г-жа Петкова допълни, че ще разчита както на управленския, така и на експертния екип в работата си. Запозната е с функциите на Областна администрация - Сливен, защото следи нейната работа. Ще й е необходимо малко време, за да навлезе в детайлите на дейността. „Не се плаша от работа и заявявам, че ще работим много“, завърши г-жа Петкова.

Снимки

Снимка 2Снимка 3Снимка 5Снимка 4