Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Министър Десислава Танева и кметът Стефан Радев присъстваха на урок по родолюбие

29 февруари 2016 13:21,
Излъчване: Община Сливен преди 8 години, брой четения: 718

Кметът на община Сливен Стефан Радев, министърът на земеделието и храните Десислава Танева и зам.-кметът Пепа Чиликова присъстваха днес на урок по родолюбие в V-то СОУ „П. Яворов”. Ученици от втори А клас представиха пред гостите семейството като съкровищница, от която децата черпят през целия си живот, дори когато пораснат. Малките момичета и момчета показаха познанията си и за родния град , неговия произход, символи и велики личности.

 

Кметът благодари на второкласниците и техния класен ръководител Радост Рундева, които само за час успяха да представят най-важните неща в живота на човека- семейството и родината. „Предстои ви да извървите дълъг път, но не забравяйте от къде сте тръгнали, помнете, че сте потомци на Сливен и на неговите велики личности и винаги може да се гордеете с този факт”, каза още Стефан Радев, който връчи на децата като подарък комплект книги на историческа

тематика.

 

Поздравления за положения труд учениците получиха и от министър Танева. Тя пожела на децата както и да се развие животът им, да направят така, че да останат в родния град, да се трудят в него и да допринесат за по-доброто му бъдеще. „Знайте историята си, почитайте близките и семействата си и отбелязвайте празниците, защото това ще ви направи достойни хора”, посочи още тя.

 

Всички деца получиха българското знаме като подарък от Десислава Танева, а те от своя страна я изненадаха с личен подарък, изработен от нейната собствена баба.

Снимки