Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Делегация от Тараклия посети Общинския съвет в Сливен

02 март 2016 10:44, Общински съвет - Сливен
Излъчване: Общински съвет - Сливен преди 8 години, брой четения: 689
Среща с Тараклия

Делегация от Тараклия се срещна с председателя на Общинския съвет в Сливен Димитър Митев и заместник-председателите на съвета Деян Дечев и Кирчо Димитров.

Делегацията беше придружавана от Иван Иванов - председател на Обществения съвет за сътрудничество с бесарабско-таврийската диаспора с център Сливен и бивш общински съветник. В състава са: Олег Гаризан - кмет на населеното място предимно с гагаузко население Копчак, Иля Лещев - мениджър по корпоративно развитие на научно-производствено предприятие, Валерий Нейкулов - помощник на председателя на район Тараклия в Република Молдова и Дмитрий Курдов – представител на неправителствена организация.

Те запознаха ръководството на Общинския съвет със своите планове да инвестират в областта на електротехническата промишленост в Сливен.

Димитър Митев гарантира подкрепата на съветниците. По думите му Общинският съвет няма да създава административни пречки за осъществяване на инвестиционното им намерение.

Делегацията се срещна с членове на Комисията за Европейска интеграция, международно сътрудничество и партньорски инициативи и Обществения съвет за сътрудничество с бесарабско-таврийската диаспора с център Сливен.

По рано те са осъществили срещи с областния управител и кмета на Сливен.