Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Мартин Манчев беше областен управител за един ден.

23 март 2010 08:35,
Излъчване: Област Сливен преди 14 години, брой четения: 1211
снимка

Днес 22.03.2010 г. Областна администрация - Сливен се включи в националната инициатива на фондация „Джуниър Ачийвмънт България” „Мениджър за един ден”, като предостави възможността на трима ученика да прекарат един работен ден в администрацията. Събитието се провежда под патронажа на министъра на финансите Симеон Дянков и дава възможност на ученици от цялата страна да съпреживеят един реален работен ден на представители на бизнес средите, държавните институции и неправителствените организации.

Мартин Манчев от 11 „а” клас на 10 – то СОУ “Йордан Йовков” днес беше областен управител на област Сливен за един ден, негов заместник беше Кристина Петкова от 11 „а” клас на 10 – то СОУ “Йордан Йовков”, а Деница Колева – експерт за връзки с обществеността. Временната „смяна” на ръководството стана след като Областна администрация – Сливен се включи в националната инициатива на „Джуниър Ачийвмънт България” – „Мениджър за един ден”.

Работният ден на тримата започна в 9.00 ч. сутринта с традиционната оперативка на ръководството на администрацията, на която бяха обсъдени задачите за деня. Всеки от участниците в инициативата продължи работния си ден в кабинета на съответния си титуляр, чиято роля днес изпълняваше. Те от своя страна ги запознаха с работата в своето направление и с дейността си.

На раздяла зам. областният управител г-н Христо Карабекиров благодари на учениците за смелостта да заемат за един ден тази отговорност да бъдат управляващи. Пожела на учениците успех в по-нататъшната реализация, и връчи символични подаръци.

Снимки

снимка