Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Безплатен „горещ телефон” към вицепремиера Меглена Плугчиева стартира на 23 юни, понеделник.

24 юни 2008 12:23,
Излъчване: Област Сливен преди 15 години, брой четения: 1007

Само до 14 ч. същия ден са се обадили 165 граждани, съобщават от Правителствената информационна служба на Министерския съвет.

На номер 0 800 13 999 гражданите могат да подават сигнали, жалби и въпроси, свързани с процеса на управление и усвояване на средствата от Европейския съюз. „Горещата телефона връзка" е сред мерките, предприети от заместник министър-председателя за въвеждането на прозрачност и контрол при управлението на финансовия ресурс от общността.

На телефонната линия по всяко време гражданите могат да задават въпросите си, свързани с европейските програми и фондове, и да подават сигнали за нарушения. Всички обаждания, записвани на автоматичния телефон, ще се проверяват от експертите в екипа на заместник министър-председателя. В едномесечен срок ще бъде даван отговор на постъпилите запитвания. За целта е необходимо гражданите да оставят координати за обратна връзка или e-mail.

Екипът на вицепремиера Меглена Плугчиева, със съдействието на БТК, започва този диалог, за да бъдат добре информирани българските граждани за всички възможности, свързани с ефективното и прозрачно управление на европейските фондове