Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Местната комисия за борба с трафика на хора и фондация “А21 България” организират семинар “Заедно срещу трафика на хора”

28 март 2016 17:16,
Излъчване: Община Сливен преди 8 години, брой четения: 1145
...

Местната комисия за борба с трафика на хора - гр.Сливен и фондация “А21 България” организират семинар “Заедно срещу трафика на хора”, който ще се проведе на 29 март 2016г. от 09:00 ч. в хотел „Национал Палас“, гр. Сливен.

 

Семинарът ще бъде открит от Пепа Димитрова-Чиликова – заместник-кмет „Хуманитарни дейности” на Община Сливен и председател на МКБТХ - гр. Сливен, и Кира Гордън –изпълнителен директор на А21 за България и Украйна.

В рамките на събитието ще бъдат представени последните статистики за проблема, най-новите подходи при идентификацията и работата с жертви на трафик, както и добри практики при превенцията и образователните програми.

В събитието ще вземат участие експерти на Кампания А21, международна неправителствена организация, работеща в сферата на борбата с трафика на хора, Местната комисия за борба с трафика на хора - гр.Сливен, отделите Борба с организираната престъпност, социални работници, образователни експерти, представители на бизнеса и др.

Семинарът “Заедно срещу трафика на хора” е част от национална инициатива за повишаване на разпознаваемостта на проблема и подобряване на координацията между институциите и организациите, работещи за неговото разрешаване.