Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Участие на мажоретен състав при XII ОУ в ретро парад

18 април 2016 15:15, ОУ "Е. Багряна" (XII) (ОУ "Е. Багряна" (XII))
Излъчване: ОУ "Е. Багряна" (XII) преди 8 години, брой четения: 2679
Участие в ретро парад

Над 80 автомобила и повече от 20 мотора от цялата страна участваха на тазгодишния ретро парад в Сливен. Подготвена бе и празнична програма с участието на мажоретен състав при ОУ “Елисавета Багряна“ – Сливен, деца от ансамбъл „Тракийче” и възпитаници на клуб „Ритъм“ с ръководител Елена Пеева.

Авто ретро парадът в събота в Сливен премина при голям интерес. Гости имаше от цялата страна. Участници - също. Всъщност, действително това бе празник и за малки, и за големи. Стотици граждани си направиха фотоси, позирайки до различни автомобили, за да отнесат спомена за красивия празник в града под Сините камъни със себе си. Заслугата най- вече беше на организатора Валентин Дойчинов.

Участие в ретро парада взе ученика Алекс Николаев Колев от 3 ”б” клас от ОУ "Елисавета Багряна" с песен на група "Ахат". Алекс Колев е възпитаник на клуб "Ритъм" към Детски комплекс - Сливен с ръководител г-жа Елена Пеева.

Най-старият оригинален автомобил в България – „Де Дион Бутон” от 1906 г. на Тодор Деляков, който взе участие в ретро парада получи наградата на кмета на Сливен Стефан Радев.

Снимки

Участие в ретро парадУчастие в ретро парадУчастие в ретро парадУчастие в ретро парадУчастие в ретро парадУчастие в ретро парадУчастие в ретро парадУчастие в ретро парадУчастие в ретро парад