Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Тържествено награждаване на педагогическите специалисти, представили електронен урок в дните на отворените врати в РИО Сливен

11 май 2016 16:41,
Излъчване: Община Сливен преди 7 години, брой четения: 646
...

В чест на 11 май - празник на славянските първоучители Св. Св. Кирил и Методий днес в общинската зала „Май” се състоя тържество за награждаване на педагогически специалисти, участвали в дните на отворени врати в РИО Сливен, за споделяне на добри практики от прилагането на електронните уроци в училище.

 

Кметът на община Сливен Стефан Радев връчи награди на директорите на училища, изявили се в различни категории – на ОУ „Васил Левски” в с.Стара река, СОУ „Христо Ботев” в Нова Загора, ОУ „Аргира Жечкова” при женския затвор – съответно за най-добро представяне, за най-многобройни участници и за най-интересни и интерактивни уроци. Отличени са директорите на ХГ „Дамян Дамянов”, Професионалната гимназия по архитектура, строителство и геодезия „Арх. Козаров” в Сливен и ОУ „Паисий Хилендарски” в с.Тополчане за подкрепата на своите педагози, участвали в проявата.

 

„Да бъдеш креативен е изключително важно, защото в днешно време общуването между хората е много по-динамично. Със сигурност не е и лесно да задържиш за дълго вниманието на ученика. По-различното представяне на урока, би бил успешен начин за получаване на повече знания и умения. Пожелавам на всички творчески успехи в името на това децата да бъдат по-образовани, по-ученолюбиви и успешни!”, посочи кметът Стефан Радев.

203 педагогически специалисти получиха грамоти, подаръци и сертификати за участие и представяне на добри практики по направления "Математика и информационни технологии", "Български език и литература", "Обществени науки", "Природни науки", "Професионално образование", "Начално образование" и "Чужди езици".

За празника педагозите от сливенска област получиха специален поздрав от Детския фолклорен ансамбъл „Българче” при ОУ „Христо Ботев” в Сливен, със солист Маринела Ангелова. Учениците изпълниха тракийски народни песни и танци.

 

 

 

Снимки

...........................