Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

„Как да правим бизнес“ представиха в Сливен

17 май 2016 13:41,
Излъчване: Област Сливен преди 8 години, брой четения: 735
Снимка 1

На 17.05.2016 г. Изпълнителната агенцията за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) заедно с Областен информационен център - Сливен организираха конференции на тема: „Как да правим бизнес - предприемачество и Start up?“

Лектори бяха млади членове на Асоциацията на българските лидери и предприемачи (ABLE). Особен акцент в презентациите бе проследяването на етапите на успешния бизнес модел – от неговия старт до удовлетворяващия резултат.

Във форума участва заместник областният управител Веска Вълчева, която отправи своите послания към представителите на реалния бизнес в областта. „Приоритетите на институциите, които представляваме – държавна и местна власт, съвпадат като визия и усилия по отношение развитието на предприемаческия дух на младите българи и подобряването на условията за малкия и среден бизнес. Предприемачите правят не само своя живот по-добър, но и този на хората, които тръгват с тях. Затова трябва високо да ги ценим. Пътят за създаване на едно предприятие е труден и ние правим всичко възможно, за да улесним този процес“, каза при откриването Веска Вълчева.

Бяха представени теми като: Що е то предприемачество, От бизнес идея до успешен бизнес модел, Успешни примери за стартиращи предприятия и Начини за финансиране на стартиращи компании.