Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Наградени ученици от ОУ "Ел. Багряна" от кмета на Община Сливен

25 май 2016 11:51, ОУ "Е. Багряна" (XII) (ОУ "Е. Багряна" (XII))
Излъчване: ОУ "Е. Багряна" (XII) преди 8 години, брой четения: 2394
Наградени ученици

На 24 май кметът на община Сливен Стефан Радев и неговият управленски екип посрещнаха 38 ученици, носители на награди от национални и международни състезания и конкурси. В официалната зала на общината господин Стефан Радев им връчи грамоти за високи постижения през годината и книги на български автори.

Това стана в присъствието на министъра на земеделието и храните Десислава Танева, народния представител Мария Белова, председателя на Общински съвет Димитър Митев и общински съветници, заместник - областния управител Камен Костов, директори на училища, родители и приятели на отличниците.

Трима ученици от ОУ ”Елисавета Багряна” бяха наградени от кмета на Община Сливен г-н Стефан Радев за високите си постижения в международни и национални конкурси и състезания:

Християна Петкова Василева, ученичка от 3”в” клас от ОУ ”Елисавета Багряна” за златен медал на математическо състезание „Математика без граници”.

Мария Йорданова Колева, ученичка от 3”в” клас от ОУ”Елисавета Багряна” за завоювано Първо място от Коледно математическо състезание

Алекс Николаев Колев, ученик от 3”б” клас от ОУ”Елисавета Багряна” и възпитаник на г-жа Елена Пеева към Детски комплекс – Сливен за получен златен медал от Национален конкурс за музикално и танцово изкуство „Орфеева дарба” – София.

Кметът Радев поздрави децата за празника 24 май, както и техните учители и родители за подкрепата, която им оказват, за да имат своите високи постижения

Снимки

Наградени ученициНаградени ученициНаградени ученициНаградени ученициНаградени ученициНаградени ученициНаградени ученициНаградени ученициНаградени ученици