Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Награда "Златно сърце"

31 май 2016 19:25, ОУ "Е. Багряна" (XII) (ОУ "Е. Багряна" (XII))
Излъчване: ОУ "Е. Багряна" (XII) преди 8 години, брой четения: 2571
Награда "Златно сърце"

На 01.06.2016г. по повод международния ден на детето се проведе ежегодното тържествено връчване на наградите „Златно сърце", на което отличиха клуб „Млади възрожденци” към 12 ОУ ”Елисавета Багряна”- Сливен.

Специални гости на събитието бяха Министърът на земеделието и храните Десислава Танева, народните представители Галя Захариева и Мария Белова, началникът на Регионален инспекторат по образование д-р Бисерка Михалева, директори на училища и родители.

Наред с основната си цел – утвърждаване на национално-патриотичните ценности, членовете на клуба с ентусиазъм се включват в много благотворителни инициативи.

Една от тях премина под мотото „Подари усмивка”. За младежите от Защитено жилище в гр. Сливен бяха ръчно изработени картички и подаръци в навечерието на Коледа.

На 1 март младите възрожденци посетиха децата от „Центъра за настаняване от семеен тип” в кв. „Сини камъни”. Разказаха истории, свързани с традициите за Баба Марта. Декламираха стихове. Най-вълнуваща бе появата на Баба Марта, която дари присъстващите с мартенички, които са символ на надеждата и доброто изработени от учениците на 12 ОУ ”Елисавета Багряна” - Сливен.

Снимки

Награда "Златно сърце"Награда "Златно сърце"Награда "Златно сърце"Награда "Златно сърце"Награда "Златно сърце"Награда "Златно сърце"