Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

С обич за вас

31 май 2016 23:05, ОУ "Е. Багряна" (XII) (ОУ "Е. Багряна" (XII))
Излъчване: ОУ "Е. Багряна" (XII) преди 8 години, брой четения: 3155
Тържествено изпращане на 4 клас

Днес 31. 05. 2016 година удари последният училищен звънец за учениците от четвъртите класове при XII ОУ „Елисавета Багряна”.

Заедно със своите учителки г-ца Ел. Сярова, г-жа Йосифова, г-жа Калискова и възпитателките г-жа Керемедчиева и г-ца М. Сярова проведоха поредния час по родолюбие в историческата крепост „Туида”. Тук децата обогатиха знанията си за историческото минало на нашия народ. Запознаха се с оръжието, с облеклото на храбрите войни и бойните изкуства. Всеки имаше възможност да се докосне и стреля с лък.

Тук на това свято място с голямо вълнение и нетърпение четвъртокласниците получиха своите свидетелства и грамоти за отлично завършване на начална училищна степен.

Много усмивки и весело настроение имаше на организираното детско парти. Децата с интерес участваха в различни състезателни игри и получиха много награди. Насладиха се на вкусната торта и пуснаха в небето своите желания с пъстроцветни балони.

Нека им пожелаем много успехи и отлични резултати и в прогимназиален курс.

Вярвайте в себе си и следвайте мечтите си!

Снимки

Тържествено изпращане на 4 класТържествено изпращане на 4 класТържествено изпращане на 4 класТържествено изпращане на 4 класТържествено изпращане на 4 класТържествено изпращане на 4 класТържествено изпращане на 4 класТържествено изпращане на 4 класТържествено изпращане на 4 класТържествено изпращане на 4 класТържествено изпращане на 4 класТържествено изпращане на 4 класТържествено изпращане на 4 класТържествено изпращане на 4 класТържествено изпращане на 4 класТържествено изпращане на 4 класТържествено изпращане на 4 класТържествено изпращане на 4 класТържествено изпращане на 4 класТържествено изпращане на 4 класТържествено изпращане на 4 класТържествено изпращане на 4 класТържествено изпращане на 4 класТържествено изпращане на 4 класТържествено изпращане на 4 класТържествено изпращане на 4 класТържествено изпращане на 4 класТържествено изпращане на 4 класТържествено изпращане на 4 класТържествено изпращане на 4 класТържествено изпращане на 4 класТържествено изпращане на 4 класТържествено изпращане на 4 клас