Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Пластика за принос в провеждането на XVIII Национален фестивал на детската книга

20 юни 2016 20:13, ОУ "Е. Багряна" (XII) (ОУ "Е. Багряна" (XII))
Излъчване: ОУ "Е. Багряна" (XII) преди 7 години, брой четения: 1742
Пластика за принос в провеждането на фестивала на детската книга

На 17.06.2016г. в РБ ”Сава Доброплодни”- Сливен се проведе работна среща на ръководството на културната институция с директорите на сливенските училища. На срещата присъстваха директорите на III ОУ ”Д-р Иван Селимински”, НУ ”В.Левски”, VII ОУ ”П.Хитов”, X СОУ ”Йордан Йовков”, XI СОУ ”Константин Константинов”, XII ОУ ”Елисавета Багряна”, ПМГ ”Д.Чинтулов”.

Директорът на РБ”Сава Доброплодни”, Р.Петрова –Василева, отчете положителните резултати от съвместната дейност на библиотеката и училищата от града през изминалата учебна година. Положителна тенденция е организирането от училищата на повече уроци, тържества, колективни посещения в библиотеката, както и участие в различни нейни инициативи. Отчетен бе и рекорден брой участници от сливенските училища в проявите от програмата на XVIII Национален фестивал на детската книга 9-11 май 2016г.

Р.Петрова-Василева благодари на присъстващите на срещата за доброто взаимодействие и партньорство през изминалата учебна година. В. Пенчева-директор на III ОУ ”Д-р Иван Селимински”, В. Христова - директор на XII ОУ ”Елисавета Багряна” и Д. Делчев -директор на II ОУ ”Хр.Ботев”, и тримата членове на Организационния комитет на XVIII Национален фестивал на детската книга, бяха наградени със специални пластики за приноса им за провеждането на значимото културно събитие. Благодарности бяха изказани и за Бисерка Михалева – началник на РИО на МОН за съдействието й за разширяване на взаимодействието между регионалната библиотека и училищата от Сливенски регион.

Снимки

Пластика за принос в провеждането на фестивала на детската книгаПластика за принос в провеждането на фестивала на детската книга