Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Грамоти за училища от община Сливен

23 юни 2016 14:44,
Излъчване: Община Сливен преди 7 години, брой четения: 769
Грамоти за училища от община Сливен

Председателят на Общински съвет по наркотични вещества и заместник-кмет по хуманитарни дейности в община Сливен Пепа Чиликова връчи грамоти за най-организирана и целенасочена превантивна дейност през 2015г., както и за активно участие в инициaтиви по време на кампанията "Дни на здравето", утвърждаващи модели за здравословен начин на живот. Отличие получиха Професионална гимназия по икономика "Проф. д-р Димитър Табаков", ОУ "Юрий Гагарин" - Сливен, Професионална гимназия по хотелиерство и туризъм "Неделчо Неделчев", ОУ "Св. св. Кирил и Методий" - село Камен и ОУ "Паисий Хилендарски" - село Тополчане. Награждаването се състоя по време на второто заседание на Общинския съвет по наркотични вещества, на което членовете бяха запознати с основни аспекти от 21-ия Европейски доклад на Центъра за мониторинг на наркотици и наркозависимости към ЕС. Беше изнесена и презентация на тема "Оценка на информираност, нагласи и поведение, свързани с употреба на наркотични вещества".

В началото на заседанието Пепа Чиликова отбеляза, че работата на Общинския съвет за наркотични вещества е от изключително значение. "Това е един основен проблем и се надявам, че ще продължим всички заедно да се борим в тази насока с общи усилия", каза още тя.

23.06.2016г.

Снимки

Грамоти за училища от община СливенГрамоти за училища от община СливенГрамоти за училища от община СливенГрамоти за училища от община Сливен