Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

В Сливен се състоя шествие под наслов „Живот без наркотици”

27 юни 2016 14:03,
Излъчване: Община Сливен преди 7 години, брой четения: 721
...

Кметът на Сливен Стефан Радев поздрави участниците в шествие против наркотиците, с което ученици от четири сливенски училища отбелязаха 26 юни - Световен ден за борба с наркоманиите.

Децата носеха флагове с надписи "Живот без наркотици!". Пред общината с телата си "построиха" думичката "НЕ", в знак на солидарност и подкрепа на борбата срещу явлението. В инициативата се включиха ученици от ПГЕЕ, ПГХТ, ПГТО и Сливенската професионална гимназия по строителство.

„Подкрепям инициативата ви „Живот без дрога”, защото е много важно да чуем точно вашия глас, на младите хора. Подрастващите са най-уязвимата група за зависимост от наркотици. Трябва да знаем, че всяка зависимост е слабост и затова всички трябва да обединим енергията и волята си, за да противодействаме на разпространението и употребата на наркотици. Това ще стане като даваме възможност и насърчаваме младите хора да се развиват в посоката на спорта, на образованието и личностното развитие в различни области. Пожелавам на добър час на всички, които са се посветили на тази кауза - да се борим с разпространението на дрогата”, посочи Стефан Радев.

След дефилирането им в четири лъча, учениците се събраха днес на обед пред сградата на общинската администрация.

Събитието се организира от Общинския съвет по наркотични вещества.

 

27.06.2016 година

Снимки

.........