Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител връчи свидетелствата за управление на МПС на ученици от ПГ по механотехника - Сливен

30 юни 2016 16:03,
Излъчване: Област Сливен преди 7 години, брой четения: 579
Снимка 1

На 30.06.2016 г. областният управител Татяна Петкова връчи свидетелствата за управление на моторно превозно средство на някои от успешно завършилите ученици от Професионалната гимназия по механотехника – Сливен. Това стана официално по време на заседанието на Областната комисия по безопасност на движението по пътищата.

„Пожелавам на всички, които днес получават свидетелствата си за управление на моторни превозни средства, добър и безавариен път. Вие поемате голяма отговорност, включително за живота на хората, които ще возите и тези, които ще срещате на пътя. Никога не шофирайте, ако сте употребили алкохол и винаги съобразявайте с каква скорост шофирате, за да съхраните вашия живот и живота на хората около вас. Разумно управлявайте автомобилите си и не нарушавайте Закона за движение по пътищата,“ пожела Петкова на младите водачи.

Освен свидетелствата за управление, водачите получиха и изработена в Областна администрация Сливен и подписана от областния управител брошура с препоръки и съвети към водачите на МПС.

Съвети за безаварийно шофиране дадоха и членовете на Областната комисия по безопасност, сред които представители на Регионална дирекция „Автомобилна администрация“, сектор „Пътна полиция” при ОД на МВР Сливен, Съюз на българските автомобилисти, Регионален инспекторат по образованието, Областен съвет на БЧК и други.

Снимки

Снимка 2Снимка 3Снимка 4Снимка 5