Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Кметът Стефан Радев връчи наградата "Полицай на 2015 година" на инспектор Мирослав Стоянов

04 юли 2016 13:17,
Излъчване: Община Сливен преди 7 години, брой четения: 754
Кметът Стефан Радев връчи наградата "Полицай на 2015 година" на инспектор Мирослав Стоянов

Кметът на общината Стефан Радев връчи отличието "Полицай на 2015 година" на Мирослав Стефанов Стоянов, инспектор в сектор "Криминална полиция" към Районно управление на МВР - Сливен. Това стана на официална церемония по случай професионалния празник на служителите на МВР -5 юли и 137-та годишнина от създаването на Министерството на вътрешните работи.

Мирослав Стоянов бе отличен за негова разработка и реализация, при която е предотвратено засаждането на големи количества канабис в гориста местност в Природен парк „Сините камъни” и за цялостен принос в борбата с производството и разпространението на наркотични вещества. Стоянов получи плакет от Областната дирекция на полицията и подарък от Община Сливен.

Стефан Радев поздрави служителите на Министерството на вътрешните работи с професионалния им празник. "Използвам случая, за да изкажа благодарност към всички Вас за денонощния Ви труд в името на това гражданите да се чувстват по-спокойни и защитени, както и за опазването на обществения ред. Аз вярвам, че благоденствието на едно общество е свързано със спазването на правила и затова в мое лице винаги ще имате поддръжник", каза в словото си Радев.

По-рано кметът, председателят на Общинския съвет Димитър Митев, народните представители Мария Белова, Галя Захариева, Иван Славов и Янко Янков, зам.-областният управител Камен Костов, представители на държавната и общинска администрация и институции присъстваха на официална церемония по отбелязване на празника на МВР, която се състоя на площад "Хаджи Димитър" в Сливен. Негово Високопреосвещенство Сливенският митрополит Иоаникий отправи своите поздравления и благопожелания към служителите на сливенската полиция. Бяха поднесени венци и цветя в знак на признателност към загиналите за свободата на България. Проведе се и демонстрация по задържане на въоръжен извършител на престъпление с прилагане на специални тактически способи от „Специализираното тактическо звено за бързи действия” към Областната дирекция на МВР-Сливен.

Снимки

Кметът Стефан Радев връчи наградата "Полицай на 2015 година" на инспектор Мирослав Стоянов Кметът Стефан Радев връчи наградата "Полицай на 2015 година" на инспектор Мирослав Стоянов Кметът Стефан Радев връчи наградата "Полицай на 2015 година" на инспектор Мирослав Стоянов Кметът Стефан Радев връчи наградата "Полицай на 2015 година" на инспектор Мирослав Стоянов Кметът Стефан Радев връчи наградата "Полицай на 2015 година" на инспектор Мирослав Стоянов Кметът Стефан Радев връчи наградата "Полицай на 2015 година" на инспектор Мирослав Стоянов Кметът Стефан Радев връчи наградата "Полицай на 2015 година" на инспектор Мирослав Стоянов Кметът Стефан Радев връчи наградата "Полицай на 2015 година" на инспектор Мирослав Стоянов Кметът Стефан Радев връчи наградата "Полицай на 2015 година" на инспектор Мирослав Стоянов Кметът Стефан Радев връчи наградата "Полицай на 2015 година" на инспектор Мирослав Стоянов ....Кметът Стефан Радев връчи наградата "Полицай на 2015 година"Кметът Стефан Радев връчи наградата "Полицай на 2015 година"Кметът Стефан Радев връчи наградата "Полицай на 2015 година"Кметът Стефан Радев връчи наградата "Полицай на 2015 година"