Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Над 70 души посетиха приемния ден на общинското ръководство

07 юли 2016 16:40,
Излъчване: Община Сливен преди 7 години, брой четения: 638
Над 70 души посетиха приемния ден на общинското ръководство

Над 70 души се срещнаха с кмета Стефан Радев, неговите заместници и със секретаря на община Сливен по време на приемния им ден. Към ръководството на общината бяха отправени въпроси, свързани с пътната инфраструктура, незаконно строителство, с картотекиране за настаняване под наем в общинско жилище, с критериите за отпускане на стипендии за даровити деца и др. Граждани потърсиха съдействие за справяне с безработицата, ползване услугите на социални заведения, закупуване на устройство за достъп за хора с увреждания и др. Кметът и неговият екип изразиха готовност да съдействат за решаване на проблемите, ако нормативната уредба го позволява. Някои от случаите ще бъдат допълнително проверени и гражданите ще бъде уведомени за резултатите от проверката.

Приемният ден на кмета, неговите заместници и секретаря на общината се провежда всеки първи четвъртък на месеца след предварително записване.

07.07.2016г.

Снимки

Над 70 души посетиха приемния ден на общинското ръководствоНад 70 души посетиха приемния ден на общинското ръководствоНад 70 души посетиха приемния ден на общинското ръководство